Honda Accord показала високий рівень безпеки в тесті IIHS

Honda Accord показала високий рівень безпеки в тесті IIHS

03 травня 2023
0

Американський страховий інститут шосейної безпеки (IIHS) провів серію краш-тестів нового Honda Accord, тим самим перевіривши його безпеку.

Середньорозмірний седан показав хороші результати у шести із семи категорій, у тому числі й новому тесті на запобігання лобовому зіткненню з пішоходом у нічний час. Accord отримав оцінку «добре» за всі тести на стійкість до ударів з перекриттям і без нього. Також він відмінно пройшов тест на бічний удар з предметом, що рухається на високій швидкості.

Фахівці високо оцінили світлодіодну оптику Honda Accord та її систему запобігання лобовому зіткненню. Також вони відзначили пакет Honda Sensing. Він включає систему допомоги утримання смуги руху (LKAS), адаптивний круїз-контроль (ACC), попередження про лобове зіткнення, запобігання виїзду з дороги (RDM) і гальмівну систему запобігання зіткненню (CMBS).

Сукупність цих факторів дозволила Honda Accord 2023 отримати рейтинг Top Safety Pick + (TSP +). Ця оцінка є найвищою, яку пропонують фахівці IIHS. Іншими моделями Honda, які отримали рейтинг TSP+ у 2023 році, є CR-V, HR-V та Odyssey.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація