Honda анонсувала недорогий міський кросовер

Honda анонсувала недорогий міський кросовер

12 серпня 2022
0

Опубліковано перші тизери нового бюджетного кросовера Honda RS. Нова модель має з'явитися до кінця року. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Компактний кросовер Honda RS показали у камуфляжі під час автошоу в Індонезії. Втім, раніше автомобіль зняли під час тестів та його дизайн перестав бути секретом.

Зовнішній вигляд автомобіля виконаний у дусі старшого кросовера Honda CR-V 2023. Довга решітка радіатора поєднується з розкосими світлодіодними фарами. Салон поки не розсекретили, але відомо, що топова версія моделі отримає адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування та контролю розмітки.

Кросовер досягає близько 4,2-4,3 м у довжину і побудований на платформі семимісної моделі Honda BR-V. У неї запозичать і силовий агрегат: автомобіль обладнають 1,5-літровим бензиновим мотором потужністю 121 к.с. та безступінчастим варіатором. Пізніше також з'явиться гібрид із силовою установкою від моделі HR-V. Привід, швидше за все, буде переднім.

Нова Honda RS у базовій версії коштуватиме близько 15 000 доларів, тобто стане найдоступнішим кросовером японської марки. Виробництво моделі налагодять в Індонезії, але планується її експорт у кількадесят країн на різних континентах.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація