Honda Civic Type R нового покоління потрапив на відео

Honda Civic Type R нового покоління потрапив на відео

19 червня 2022
0

Компанія Honda продовжує готуватись до прем'єри Civic Type R наступного покоління. До дебюту новинки ще майже півроку, однак «заряджений» хетчбек уже встиг обрости подробицями, встановити рекорд кола на японській трасі Судзука серед передньопривідних автомобілів і не раз потрапити до об'єктивів шпигунських камер під час дорожніх випробувань. Днями кілька закамуфльованих прототипів зняли на відео в Японії - воно опинилося у розпорядженні порталу Carscoops.

Спочатку ходили чутки, що Civic Type R в новому поколінні отримає повний привід і гібридну установку, до складу якої увійдуть «турбочетвірка» 2.0 та два електромотори, а їхня сумарна віддача перевищить 400 кінських сил. Проте вони не підтвердилися: хот-хетч запропонують із колишнім 2,0-літровим ДВЗ потужністю близько 316 кінських сил, що працюють у тандемі з «механікою», а привід буде лише переднім.

Що ж до змін у дизайні, то вони мають еволюційний характер. У «зарядженого» Civic Type R розширені колісні арки, інші бампери з новими повітрозабірниками, більша решітка радіатора, а ззаду - потрійний вихлоп по центру. На відео можна розглянути конструкцію актикрила.

Civic випускається з 1972 року, а 2021 року модель переступила в 11 покоління. Першим представили седан, слідом з'явився хетчбек, а наприкінці цього року до них приєднається «заряджений» Civic Type R.

Джерело: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація