Honda готує новий CR-V із витратою палива 1,6 літра на 100 км.

Honda готує новий CR-V із витратою палива 1,6 літра на 100 км.

11 вересня 2022
0

Honda готує новий CR-V із витратою палива 1,61 літра на 100 кілометрів (за результатами вимірів за циклом WLTC). Ключову характеристику плагін-гібрида Honda CR-V PHEV розкрив Мінпромторг Китайської Народної Республіки. Судячи з сертифікаційних документів, у новому поколінні версія PHEV збереже силову установку i-MMD на основі атмосферного 2,0-літрового двигуна, а зовнішні відмінності плагін-гібрида виявляться незначними.

Новий Honda CR-V дебютував два місяці тому у двох модифікаціях: базовий кросовер зберіг турбомотор 1.5 у зв'язці з варіатором, у звичайного гібрида - силова установка на основі «атмосферника» 2.0, яка не вимагає зарядки від розетки. Але для Китаю Honda готує більш економічний гібрид, той що заряджається - саме таку машину частково розкрив Мінпромторг КНР.

У новому поколінні силову установку i-MMD переналаштують - віддачу атмосферного двигуна збільшать зі 146 до 150 кінських сил, а ось електродвигун розвиватиме ті ж 184 кінські сили. Принципова схема не зміниться, але ефективність системи зросте - витрата палива за циклом WLTC скоротиться з 1,84 до 1,61 літра на 100 кілометрів, а максимальна швидкість зросте зі 160 до 193 кілометрів на годину. Місткість тягової батареї та запас ходу без активації ДВЗ не вказані, але попередник міг проїжджати на електротязі до 65 кілометрів (WLTC).

Дебют Honda CR-V PHEV, напевно, відбудеться в Китаї до кінця осені. Аналогічну силову установку мають отримати європейські версії кросовера. Для більш консервативних покупців, не готових заряджати свої машини від розетки, Honda пропонує компактні та дешеві аналоги на кшталт нового XR-V.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація