Honda має намір відродити кросовер Element

Honda має намір відродити кросовер Element

19 липня 2024
0

Колись популярний кросовер Honda Element може знову з'явитися на ринку, але тепер у вигляді кемпера-трансформера. У якості силової установки йому пророкують електромотор.

Видання Car and Driver поділилося патентними зображеннями майбутньої новинки. Судячи з них, вона матиме форму пікапа з кутастим дизайном і високим дорожнім просвітом. Буде кілька розсувних секцій, які кріпляться на дах та вантажну платформу авто, збільшуючи його функціональність. Щоправда виростуть і габарити моделі з цими надбудовами, причому приблизно вдвічі.

Згідно з другим патентом, у пікапа з'явиться регульована перегородка вантажного відсіку. Залежно від положення вона зможе змінювати її габарити. У розкладеному стані за своїми габаритами новинка зможе конкурувати з Ford Maverick та Hyundai Santa Cruz. Honda пропонує висунути дах, коли перегородка знаходиться у крайньому положенні, щоб забезпечити більше внутрішнього простору.

Варто зазначити, що ця вантажівка не так явно відсилає до Element, тому що вона має блоковий, суворий вигляд з передньою стійкою, яка простягається вгору і переходить у стійку, розташовану незалежно від кабіни ззаду. Коли новинку буде представлено, інформації немає. Імовірність появи такої моделі в лінійці марки досить висока, тому що в Honda вважають, що вона відмінно розбавить модельний ряд.

Джерело: Авто Центр
Фото: Car and Driver

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація