Honda не відмовиться від седанів на користь кросоверів

Honda не відмовиться від седанів на користь кросоверів

01 лютого 2023
0

Популярність сегменту SUV з кожним роком зростає, а колись популярні седани поступово відходять на другий план. Деякі автовиробники виключили чотиридверки зі свого модельного ряду, щоб повністю зосередитися на кросоверах. Але Honda залишається вірною собі.

На північноамериканському ринку кросовери та позашляховики користуються традиційною популярністю. Найпопулярнішою моделлю протягом останніх років залишається пікап Ford F-Series. У компанії Ford вирішили зробити ставку на сегмент SUV, прибравши з модельного ряду седани Mondeo, а збирання хетчбеків Fiesta має остаточно завершитися влітку 2023 року. На цьому фоні дилери Honda у США наполягають на збереженні у лінійці седанів Civic та Accord. Керівники відділу продажу Honda USA з ними згодні.

У Honda впевнені, що відхід конкурентів із ринку седанів відкриває перед маркою нові можливості. Помічник віце-президента з продажу Ленс Велфер розповів Automotive News, що готові прийняти у своїх шоурумах «осиротілих» клієнтів, яким бренди, що пішли з ринку седанів, не залишили вибору. Новий седан Honda Civic був представлений у 2021 році, а виробництво Accord нового покоління розпочалося у січні 2023 року.

У компанії прогнозують, що на гібридну версію нового Accord припадатиме більше половини продажів моделі, і це виправдає випуск гібридного Civic, який має вийти на ринок у 2024 році. У 2023 році Honda очікується 20-відсоткового зростання продажів.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація