Honda Pilot отримає позашляхову версію TrailSport

Honda Pilot отримає позашляхову версію TrailSport

10 серпня 2022
0

Американський підрозділ Honda анонсував четверте покоління позашляховика Pilot. На єдиному фото закамуфльовану новинку без мікроскопа не розгледіти, але точно можна зробити висновок, що автомобіль знову отримає брутальну зовнішність. Не настільки «квадратну», як було у перших поколінь, але куди сміливішу за третє покоління.

Крім того, новому Pilot обіцяна позашляхова версія TrailSport. Це не просто одна з комплектацій, це окремий суббренд Honda, на кшталт Subaru з її Wilderness. До речі, нинішній Pilot також має таке виконання, його додали під кінець 2021 року, «фішки» - чорний декор зовні, збільшений дорожній просвіт й оригінальні 18-дюймові колеса.

Раніше в компанії розповідали про те, що в майбутньому у моделей TrailSport будуть більш суттєві модернізації (переналаштована підвіска, посилений захист днища тощо), і не виключено, що саме новому Pilot зроблять такий «поглиблений тюнінг».

Про техніку кросовера нового покоління інформації поки що немає. Третій Honda Pilot доступний у США з безальтернативним бензиновим атмосферником V6 3.5 потужністю 284 к.с., який поєднується з 9-ступеневим «автоматом».

Прем'єра нового Pilot відбудеться вже у 2022 році, але продажі розпочнуться не раніше наступного.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація