Honda показала доступне міське авто N-Box

Honda показала доступне міське авто N-Box

04 серпня 2023
0

Опубліковано офіційні фото Honda N-Box третього покоління. Субкомпактний міський автомобіль надійде в продаж із жовтня за ціною приблизно від 18 000 доларів. Подробиці новинки розкрили на сайті японського автовиробника.

Нова Honda N-Box - компактний мікровен, який належить до сегменту кей-карів. Ці мініатюрні авто створені для міста й оснащені економічними двигунами. Модель сягає лише 3,4 м завдовжки з колісною базою 2,52 м.

Honda N-Box 2024 зберігає незграбний дизайн із двооб'ємним профілем, короткими звісами та невеликим капотом. Бічні двері виконані зсувними.

На вибір запропоновано два варіанти дизайну. Базова Honda N-Box 2024 отримала круглі діодні фари та невелику решітку радіатора. У версії N-Box Custom передня частина виконана в дусі Honda CR-V і Pilot - із широкою радіаторною решіткою та прямокутними фарами.

У салоні Honda N-Box 2024 з'явився віртуальний щиток приладів, а тачскрин мультимедіа збільшено до 9 дюймів у діагоналі. Усередині стало більше відсіків для дрібної поклажі. Поряд зі стандартною моделлю запропоновано варіант із висувним пандусом для перевезення пасажирів в інвалідних візках.

Нова Honda N-Box оснащується 658-кубовими двигунами - 58-сильним атмосферним і 64-сильним турбованим. Середня витрата палива становить 3,7-3,9 л/100 км. Обидві версії оснащені варіатором, а привід може бути переднім або повним. Пізніше лінійку поповнить електрокар.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація