Honda анонсувала два нові електрокросовери

Honda анонсувала два нові електрокросовери

14 листопада 2023
0

Honda розширить лінійку повністю електричних моделей. Японський бренд продемонстрував місткість електрокросоверів e:NP2 та e:NS2, звернувшись по допомогу до гімнасток. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Електричні кросовери Honda e:NP2 і e:NS2 призначені для китайського ринку. Вони обидва отримали купеподібний силует, але мають кілька відмінностей.

Щоб продемонструвати практичність нових кросоверів, у Honda попросили шістьох професійних гімнасток розміститися в багажнику. Вони легко впоралися з цим завданням.

Honda випускатиме e:NP2 спільно з китайським концерном GAC, а в розробці e:NS2 брала участь компанія Dongfeng. Ці моделі отримають різний дизайн екстер'єру.

Кросовери отримають мінімалістичні інтер'єри з компактною панеллю приладів і великим дисплеєм інформаційно-розважальної системи. Також передбачено проекційний дисплей для водія.

Honda e:NP2 і e:NS2 будуть засновані на платформі e:N Architecture F. Очікується, що кросовери оснастять електромоторами потужністю понад 200 к.с. Запас ходу становитиме понад 500 км на одному заряді.

Нові електрокросовери почнуть випускати вже на початку 2024 року. Вартість моделей розсекретять під час презентації в Китаї.

Джерело: Фокус
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація