Honda показала недорогий кросовер WR-V

Honda показала недорогий кросовер WR-V

17 листопада 2023
0

В Японії дебютувала нова Honda WR-V третього покоління. Компактний бюджетний кросовер надійде в продаж за ціною від 2 мільйонів єн ($13 200). Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті японського автовиробника.

Кросовер Honda WR-V стане «глобальною» версією моделі Elevate, яку раніше презентували в Індії. Саме в цій країні і налагодять випуск WR-V для Японії та інших країн.

Нова Honda WR-V вирізняється вельми брутальним дизайном із високим капотом і розширеними крилами. Величезна решітка радіатора поєднується з розкосими фарами. На відміну від Elevate, модель доступна і зі стайлінг-пакетом, що охоплює особливу радіаторну решітку і позашляховий обвіс із хромованим декором.

Розміри Honda WR-V 2024:

  • довжина - 4 325 мм;
  • ширина - 1 790 мм;
  • висота - 1 650 мм;
  • колісна база - 2 650 мм.

У салоні переважають рубані лінії. Кросовер Honda WR-V не отримав віртуальний щиток приладів, але оснащений великим 10,25-дюймовим тачскріном. Об'єм багажника становить 458 л.

Комплектація Honda WR-V для японського ринку розширена комплексом безпеки Honda Sensing, що охоплює адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримання в смузі та розпізнавання дорожніх знаків.

Нова Honda WR-V комплектується тільки 1,5-літровим бензиновим мотором на 121 к.с. і варіатором, а привід у кросовера виключно передній.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація