Honda представила нове покоління Accord

Honda представила нове покоління Accord

13 листопада 2022
2

У США презентовано нову Honda Accord одинадцятого покоління. Сімейний седан D-класу надійде у продаж із початку 2023 року. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Honda.

Седан Honda Accord виконаний у новому фірмовому стилі та став соліднішим і стриманішим на вигляд. Передня частина виконана в дусі молодшої Honda Civic і кросовера CR-V: широка радіаторна решітка поєднується з довгастими світлодіодними фарами. Ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

У Honda CR-V та Civic запозичена і платформа Accord. Седан дещо виріс у розмірах порівняно з попередником.

Габарити Honda Accord 2023:

  • довжина - 4 971 мм;
  • ширина - 1 862 мм;
  • висота - 1 450 мм;
  • колісна база - 2 830 мм.

Усередині також відчувається вплив Honda Civic - переважають суворі горизонтальні лінії. Седан отримав віртуальну панель приладів і великий 12,3-дюймовий тачскрін. Accord став просторішим усередині та має найбільший у класі багажник об'ємом 473 л.

Базова комплектація EX розширена і тепер враховує двозонний клімат-контроль, електропривід сидіння водія, підігрів передніх крісел і люк.

Топовий варіант Touring додає шкіряне оздоблення, проєкцію на лобове скло, бездротову зарядку для смартфонів, акустику Bose з 12 динаміками, вентиляцію передніх і підігрів задніх сидінь.

Седан Honda оснащують знайомим 1,5-літровим турбомотором на 192 к.с. і 204-сильною гібридною установкою, а ось 2,0-літрову турбочетвірку більше не пропонують. Усі версії укомплектовані безступінчастим варіатором CVT.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

tyrameb  

Предыдущий кузов выглядел лучше

+1-3ВІДПОВІСТИ  
Jestemoffi  

tyrameb, Мені теж зовнішність попереднього більш подобалась! Особливо задня оптика!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація