Honda представила новий байк CB750 Hornet

Honda представила новий байк CB750 Hornet

05 жовтня 2022
0

Компанія Honda представила CB750 Hornet 2023 модельного року. Мотоцикл отримав 755-кубову рядну «двійку» потужністю 92 к.с. та повний набір електронних помічників.

Honda CB750 Hornet оснащена новим двоциліндровим рядним двигуном з шийками колінвала, зсунутими на 270 градусів. Мотор робочим об'ємом 755 см3 розвиває максимальну потужність 92 к.с. при 9500 об/хв і піковий крутний момент 75 Нм при 7250 об/хв. Він агрегатований з 6-ступеневою коробкою передач, зчеплення, що прослизає, входить у стандартну комплектацію.

Механічна ручка газу пішла в минуле, у нового Hornet керування дросельною заслінкою відбувається по дротах. Завдяки цьому в мотоциклі реалізовано три встановлені режими руху плюс користувальницький режим. Систему трекшн-контролю HSTC також можна налаштувати відповідно до уподобань райдера, вибравши один з трьох режимів, а не перестаратися з кутом підйому переднього колеса при бадьорому прискоренні допоможе Wheelie control. Квікшифтер доступний як додаткова опція.

Двигун встановлений у сталеву трубчасту раму, яка відрізняється високою жорсткістю у поєднанні з низькою масою. Спереду у нового Hornet вилка перевернутого типу Showa SFF-BP TM діаметром 41 мм, ззаду - моноамортизатор, з'єднаний з маятником задньої підвіски через систему важелів Pro-Link.

Можливості гальмівної системи повною мірою відповідають динамічним можливостям CB750 Hornet: два радіальні чотирипоршневі супорти ефективно уповільнюють мотоцикл у будь-яких умовах. Вся оптика Honda CB750 Hornet є повністю світлодіодною, покажчики поворотів доповнені функцією автоматичного відключення.

Як і належить сучасному мотоциклу, панель приладів - це кольоровий TFT-дисплей діагоналлю 5 дюймів. Він не тільки надає райдеру всю необхідну інформацію та дозволяє керувати всіма системами, але й дає можливість під’єднати систему голосового керування зі смартфона.

Джерело: Автосвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація