Honda представила спортивну версію мінівена Odyssey

Honda представила спортивну версію мінівена Odyssey

12 травня 2022
0

Японська компанія Honda цілком успішно реалізує наряді ринків свій місткий мінівен Odyssey. Цього року сімейство поповнила версія Sport. Про це повідомляє пресслужба виробника.

У той час як більшість виробників відокремлюються від виробництва мінівенів, у компанії Honda вирішили піти іншим шляхом і, навпаки, посилити свої позиції у цьому ринковому сегменті. У популярному сімействі Odyssey з'явилася версія Sport, яка відрізняється чорними акцентами в декорі, тонуванням скла та глянсовими чорними деталями екстер'єру. Крім того, автомобіль отримав затемнену світлотехніку та стильні 19-дюймові чорні колісні диски.

Для новинки пропонують кілька ексклюзивних кольорів, включаючи перламутровий Platinum White Pearl, яскраво-червоний Radiant Red Metallic та ефектний чорний Crystal Black Pearl.

У салоні переважає чорна шкіра з контрастним червоним декоративним рядком. Тему продовжують чорна стеля та червоне фонове підсвічування. Версія Sport створена на основі багатої комплектації Odyssey EX-L, яка має у своєму активі передні крісла з електроприводами, великий панорамний дах та електропривод дверей багажника.

Під капотом новинки розташовується 3,5-літровий V6, який розвиває потужність 284 к.с. та має крутний момент 355 Нм. У парі з ним працює 10-ступінева автоматична трансмісія, яка відправляє всю цю міць до передніх коліс.

Вартість новинки на ринку США з урахуванням доставлення до дилера стартує з позначки $42505, а перші екземпляри надійдуть до місцевих шоурумів бренду вже 23 травня.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація