Honda представила ZR-V для ринку Японії

Honda представила ZR-V для ринку Японії

15 липня 2022
0

Honda Motor продовжує розкривати подробиці про новий кросовер ZR-V. На початку квітня 2022 року дебютувала версія для північно-американського ринку під назвою Honda HR-V. місцеве виробництво кросовера запустили 7 червня. Старт продажу очікується в 2023 році.

До офіційного дебюту в Японії Honda також встигла показати «китайську» версію моделі. І тільки зараз стали відомі подробиці специфікації для рідного ринку.

Honda ZR-V побудований на одній платформі з Civic одинадцятого покоління. При колісній базі 2655 мм кросовер досягає 4568 мм в довжину, 1840 мм у ширину і 1621 мм у висоту. Специфікація для японського ринку відрізняється не тільки розташуванням кермового колеса, а й деякими особливими деталі в екстер’єрі. А саме решіткою радіатора з вертикальними ламелями замість “сот” і оригінальним переднім бампером.

В Японії Honda ZR-V запропонують у двох модифікаціях. У молодшій версії кросовер укомплектований 1,5-літровим бензиновим мотором і безступеневим варіатором. Топовий ZR-V отримав гібридну силову установку e:HEV. Вона складається з 2,0-літрового бензинового мотора і двох електродвигунів. Привод в обох випадках повний. Потужність агрегатів і динамічні характеристики не уточнюються. Для північноамериканського ринку Honda ZR-V / HR-V комплектують 2,0-літровим мотором потужністю 158 к. с.

В Японії прийом попередніх замовлень на новий компактний кросовер розпочнеться у вересні. Ціни поки що не озвучені.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація