Honda представила китайського брата-близнюка Accord

Honda представила китайського брата-близнюка Accord

03 червня 2023
0

Компанія Honda опублікувала фотографії седану Inspire нового покоління. У Китаї так називається різновид Accord, який випускає спільне підприємство Dongfeng Honda. Вже відомо, що за технікою Inspire не відрізнятиметься від спорідненої «чотирьохдверки». У моторну гаму увійдуть «турбочетвірка» 1.5 та гібридна установка e:PHEV на базі «атмосферника» 2.0.

Седани Honda Inspire і Accord - брати-близнюки. У Китаї представлені обидва, причому Inspire випускає СП Dongfeng Honda, а Accord - GAC-Honda. Останній вийшов на місцевий ринок менше двох тижнів тому. А тепер представлено новий Inspire. Візуально вони відрізняються решітками радіатора та ліхтарями, а також оформленням салону. При цьому і той і інший оснащені віртуальною «приборкою» та медіасистемою Honda Connect 4.0 із широкоформатним дисплеєм.

Техніка також одна на двох. Початковим седанам дістанеться бензинова «турбочетвірка» 1.5 потужністю 192 кінські сили і 260 Нм крутного моменту. Коробка - варіатор. Крім того, в гаммі є плагін-гібриди e:PHEV. Їхня силова установка базується на «атмосфернику» 2.0, що працює за циклом Аткінсона (пікова віддача - 207 к.с. і 335 Нм), а батарея ємністю 17,7 кіловат-години забезпечує запас ходу на чистій електриці до 82 кілометрів.

Публікація офіційних фотографій та поява моделі у базі китайського Мінпрому означає, що повноцінна прем'єра не за горами. Ціна поки що невідома. Але, наприклад, Honda Accord у Піднебесній коштує від 179 900 юанів ($25 400). Гібрид e:PHEV оцінюється в 225 800 юанів ($31 900).

Джерело: Мотор
Фото: sohu.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація