Honda представила новий бюджетний кросовер

Honda представила новий бюджетний кросовер

18 січня 2024
1

Практичний бюджетний кросовер Honda WR-V представили офіційно в особливому вигляді. Цей автомобіль є суперником «Дастер», а коштує дешевше - лише 13 000 доларів.

Автомобіль називається Honda WR-V Field Explorer. Цей варіант бюджетного кросовера показали на виставці у межах автошоу в Токіо. Особлива модель показує можливості кастомізації за допомогою офіційних аксесуарів компанії.

Від стандартного кросовера Honda новий Field Explorer відрізняється тонованою світлотехнікою, додатковими габаритними вогнями, чорною обробкою замість хромованого декору й великим написом Honda спереду замість логотипа.

Ціна нової Honda WR-V - від 13 200 доларів у базовому виконанні. Але привабить новинка покупців не лише дешевизною, а й практичністю. Об'єм багажника становить 458 л.

Новинку оснащують 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 121 к.с. та варіатором. Привід лише передній. Ціну на пакет аксесуарів поки що не розкривають.

Джерело: Обозреватель
Фото: BestCarWeb

Обговорення новини

No Mercy  

Нафіга вказувати ціни в Китаї, якщо в Україні вони майже вдвічі вищі будуть? А більшість цих моделей і не потрапить сюди.

+3-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація