Honda представила новий Civic Si

Honda представила новий Civic Si

24 липня 2024
0

Плановому оновленню піддали високопродуктивний седан Honda Civic Si. Модель отримала більш жорстке шасі та інші технічні поліпшення, які зробили її «найприємнішим в управлінні Si, з коли-небудь випущених».

Від стандартного Civic ця версія вирізняється агресивнішим переднім бампером і повітрозабірником у вигляді шестикутника з іншим наповненням. Ще зменшені протитуманки, а в оздобленні авто використано менше чорних елементів.

Civic Si отримала більш жорстке шасі, нові опори центральної стійки і порога задніх дверей, а також колісні диски з особливим дизайном.

В оснащення салону оновленої моделі включили сучасну мультимедійну систему з 9-дюймовим екраном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, 10,2-дюймову цифрову приладову панель, USB-C порти і сидіння з підігрівом. Також є Google Assistant.

Амортизатори «гарячого» седана Civic Si перекалібровані, збільшуючи жорсткість і кручення на поворотах. У рух його приводить 1,5-літровий турбодвигун потужністю 200 к.с. і 260 Нм крутного моменту. У продаж новинка надійде в серпні цього року за ціною від 30 тисяч доларів.

Civic Si залишається єдиним варіантом Civic з механічною коробкою передач, за винятком дорогої моделі Type R.

Джерело: Авто Центр
Фото: Honda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація