Новий Civic Type R став найпотужнішою моделлю Honda у США

Новий Civic Type R став найпотужнішою моделлю Honda у США

01 вересня 2022
0

Японський виробник Honda представив технічні характеристики та інші деталі зарядженої версії ліфтбека Civic Type R 2023-го модельного року.

Офіційно, нова модель отримала дволітровий двигун із чотирма циліндрами та наддувом, який видає 315 к.с. потужності та 420 Нм крутного моменту. Представники компанії заявили, що таких високих показників вдалося досягти завдяки модернізованому турбонагнітачу та новим системам впуску та випуску.

Крім більшого тиску наддуву, Civic Type R також отримав активний випускний клапан у вихлопній системі, який відкривається на високих оборотах. Для кращого охолодження двигуна інженери збільшили радіатор, решітку та вентилятор.

Єдина доступна трансмісія - шестиступінчаста МКПП, яка отримала новий важіль високої жорсткості та оптимізовану схему перемикання передач для надточного перемикання передач.

Передня та задня колія авто стилі на кілька сантиметрів ширші, ніж у Civic Type R попереднього покоління. Автомобіль отримав посилену підвіску, яка має покращити керованість та підвищити стійкість авто на прямих ділянках дороги.

У базі на автомобіль встановлюють 19-дюймові диски із шинами Michelin Pilot Sport 4S шириною 265 мм. Також посилена гальмівна система та її охолодження.

Всередині крім червоних спортивних сидінь автомобіль отримав дев'ятидюймовий сенсорний дисплей мультимедіа, бездротові системи Apple CarPlay та Android Auto, бездротовий зарядний пристрій для смартфонів, аудіосистему Bose Centerpoint, а також цифрову панель приладів з кількома режимами відображення.

Початок постачання Honda Civic Type R 2023 планують восени, але ціни на авто досі не оголошені.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація