Honda розкрила зовнішність нового Pilot

Honda розкрила зовнішність нового Pilot

16 вересня 2022
0

Опубліковано перші офіційні тизери нового Honda Pilot. Четверте покоління флагманського кросовера японської марки презентують до кінця осені. Про це повідомляє пресслужба Honda.

Судячи з фото, дизайн Honda Pilot 2023 стане соліднішим і буде виконаний у дусі молодшого кросовера CR-V нової генерації. На зміну плавним лініям прийдуть грані (як у перших поколінь Pilot), а радіаторні грати збільшать у розмірах, а фари і ліхтарі стануть тоншими.

На тизерах показано новий Honda Pilot TrailSport - версію підвищеної прохідності. У неї збільшений кліренс, передбачені позашляхові шини та захисний пластиковий обвіс. На даху передбачено рейлінги для багажника.

Сімейний кросовер Honda Pilot буде збудований на платформі нової Acura MDX. Модель збереже 3,5-літровий V6 потужністю близько 290 к. с., а нововведеннями стануть 10-ступінчаста автоматична КПП та двоважільна передня підвіска. Також не виключена поява гібридної модифікації.

Новий Honda Pilot стане більшим і просторішим всередині. Як і раніше, великий кросовер буде доступний у варіантах на 7 та 8 місць.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація