Honda в відео «випадково» анонсувала одразу кілька нових електромобілів

Honda в відео «випадково» анонсувала одразу кілька нових електромобілів

02 жовтня 2023
0

Компанія Honda опублікувала нову однохвилинну рекламу (нижче), у якій приховано кілька нових електромобілів японського автовиробника.

Honda розпочала кампанію з анонсу майбутньої лінійки електрифікованих продуктів з електромобіля, що «має крила». Мова йде про машину, виконану за концепцією eVTOL (електричний транспортний засіб з вертикальним злетом і посадкою). Новинка матиме запа ходу приблизно у 400-420 км.

Наступними показаними концептами були два «земні» електромобілі, причому перший з них дуже нагадував концепт e:N2. Концепт, створений у рамках серії електромобілів e:N, розроблений із різкими характерними лініями, що ідеально підходить для збільшення запасу ходу на електротязі завдяки аеродинамічній ефективності.

Інший електромобіль мав більш знайомий стиль Honda, що нагадував Prologue. Honda назвала концепт лише «вигаданим транспортним засобом», хоча ми бачимо його з підсвіченим логотипом «K9» під боковим дзеркалом із камерою.

Усі ці концепції були б неможливі без першої «зеленої» кампанії Honda. Автовиробник був першим, чия машина відповідала суворим стандартам викидів у США з двигуном CVCC у Honda Civic 1975 року. Через два десятиліття Honda представила гібридну Insight.

Електричний скутер Honda Motocompacto також «засвітився» у відеоролику. Це скутер, який виконує функцію транспорту останньої милі, розвиваючи максимальну швидкість у 22 км/год із запасом ходу в 19 км.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація