Готуйтесь зустрічати абсолютно новий повністю електричний Jeep Wagoneer S

Готуйтесь зустрічати абсолютно новий повністю електричний Jeep Wagoneer S

19 січня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У 2024 році Бренд Jeep продовжує глобальне розширення власної легендарної модельної лінійки. Так, Jeep готується до глобального запуску електромобіля з акумулятором (BEV), що поповнить існуючий електрифікований модельний ряд. Зустрічайте абсолютно новий, повністю електричний Jeep Wagoneer S преміум-класу, який буде продаватися в США восени 2024 року, а потім на ключових ринках по всьому світу.

Новий Jeep Wagoneer S буде запропонований виключно як BEV, але незмінно запропонує легендарні повноприводні можливості 4xe для керування на бездоріжжі, передові технології бренду Jeep, і вражаючі характеристики. Новинка готова запропонувати 600 кінських сил і блискавичний час розгону 0-100 км/год приблизно за 3,5 секунди. Привабливий та елегантний дизайн Jeep Wagoneer S зберіг ефективні аеродинамічні характеристики та унікально вирізняється оновленою ексклюзивною для цього класу решіткою радіатора Jeep із семи прорізами зі світлодіодним підсвічуванням.

Новий Jeep Wagoneer S є частиною поточної глобальної плану бренду Jeep з електрифікації, яка перетворює 4xe на новий 4x4 та дарує пригоди і свободу без викидів. Цей план повністю відповідає встановленому рівню викидів СО2, що відповідає довгостроковому стратегічному плану Stellantis - Dare Forward 2030.

Дізнавайтесь новини Jeep на офіційному сайті бренду в Україні. Знайомтесь з модельною лінійкою та додатковими послугами, а також завітайте до найближчого дилера, аби стати частиною великої сім'ї шукачів пригод.

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація