Hummer збільшить дорожній просвіт своїх електромобілів до 40 см

Hummer збільшить дорожній просвіт своїх електромобілів до 40 см

28 червня 2022
0

Корпорація GM намагається зберігати за сімейством Hummer репутацію машин із значним позашляховим потенціалом навіть після його переведення на електротягу, і так звана «хода краба» є лише частиною специфічного арсеналу. Пневматична підвіска в режимі Extract Mode дозволяє збільшити дорожній просвіт до 404 мм, щоб подолати найсерйозніші ділянки траси зі складним рельєфом.

Як пояснює Electrek, власники приблизно ста електромобілів сімейства Hummer EV, які вже відвантажені клієнтам, отримають доступ до функції Extract Mode через програмне оновлення «по повітрю», лише деяким екземплярам пікапів та позашляховиків знадобиться візит на фірмовий сервіс для додаткового налаштування датчика висоти кузова. Надалі всі позашляховики, що оснащуються регульованою пневмопідвіскою, будуть по замовчуванню підтримувати режим Extract Mode.

Усього для електромобілів сімейства Hummer EV передбачено три положення підвіски: Normal Mode (257 мм), Raised Mode (302 мм) та Extract Mode (404 мм). Як стверджує виробник, Hummer EV забезпечить перевагу дорожнього просвіту над Ford Raptor, Ram TRX, Bronco Raptor і Rivian R1T - основними конкурентами на північноамериканському ринку. Якщо у двох перших положеннях підвіска зберігає артикуляцію на 330 мм, то для максимально високого Extract Mode це значення не вказується. Швидше за все, режим максимального дорожнього просвіту не має на увазі тривалого пересування в такому положенні і значно збільшує жорсткість підвіски. Він потрібен, перш за все, для визволення машини з глибокого снігу, бруду, колії, а також проїзду над великим камінням на низькій швидкості.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація