Hyundai Elantra спробували перетворити на Lamborghini

Hyundai Elantra спробували перетворити на Lamborghini

28 червня 2022
0

У Мережі опублікували фотографії седана Hyundai Elantra п'ятого покоління, власник якого спробував перетворити свій автомобіль на Lamborghini. У ході модифікацій саморобка отримала кілька доробок в екстер'єрі - вони повинні були надати машині вигляд суперкара. Насправді ж чотиридверка лише віддалено нагадує моделі італійського автовиробника. Невідомо, що стало з інтер'єром корейського седана.

Головною зміною у зовнішньому вигляді став передній бампер, виконаний у стилі суперкара Huracan, на який встановили емблему Lamborghini. Крім того, автомобіль, пофарбований у темно-сірий матовий колір, отримав розвинені бічні «спідниці», двокольорові колісні диски, а також фальшиві повітрозабірники у задніх дверях.

У задній частині Elantra з'явився розвинений бампер, що стилізований під дизайн італійських суперкарів. Також корма відрізняється тонованими ліхтарями та іншим логотипом.

Де зроблено знімки модифікованого корейського седана, а також чи задоволений власник доопрацюванням, залишається загадкою.

Джерело: Сarscoops.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація