Hyundai може кардинально змінити дизайн передньої частини електромобілів

Hyundai може кардинально змінити дизайн передньої частини електромобілів

18 березня 2024
0

Дизайн електромобілів продовжує розвиватися, але більшість автовиробників відмовились від решітки радіатора. Hyundai Mobis працює над вирішенням цієї проблеми, зробивши традиційні решітки корисними в епоху електромобілів. У рамках цих зусиль компанія розробила «інтегрований передній модуль», який зможе покращувати аеродинаміку авто, а також поверне машинам більш традиційний вигляд.

Модуль, натхненний активними решітками, має компоненти, які відкриваються та закриваються, щоб зменшити опір повітря. Однак таке пояснення надто спрощує речі, оскільки передня частина оснащена активними повітряними завісами, повітряними юбками, щитками радіатора та вентиляційними отворами на капоті. Вони покращують аеродинаміку, а також пришвидшують теплообмін, що оптимізує ефективність охолодження батареї.

Завдяки цій конструкції запас ходу електромобіля можна збільшити приблизно на 20 км. У Hyundai Mobis додали, що ця технологія особливо корисна для кросоверів і позашляховиків, оскільки на цих машинах не так багато варіантів для покращення аеродинаміки.

Окрім вищезгаданих переваг, новий модуль також дозволяє дизайнерам використовувати традиційні конструкції решітки радіатора. Це може допомогти новим електромобілям бренду виділятися серед конкурентів на електротязі.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація