Опублікувано «живі» фотографії салону седана Hyundai Grandeur

Опублікувано «живі» фотографії салону седана Hyundai Grandeur

25 січня 2023
1

У сьомому поколінні дизайн п'ятиметрового седана Grandeur радикально відрізняється від попередника. Передня частина кузова має світлодіодну смугу, як у мінівена Staria, а основні фари розміщені по краях решітки радіатора. Новий дизайн поширюється збоку з дверними ручками врівень. Дизайн бокового скла віддає шану Grandeur першого покоління 1986 року, а задня частина з великим написом Grandeur відповідає дизайну передньої частини з вузькою світловою смугою.

Сучасний дизайн знаходить своє продовження і в інтер'єрі. На відміну від дещо консервативного попередника, на центральній консолі встановлені три великі екрани. Два екрани надають водієві всю необхідну інформацію про подорож, а третій екран дозволяє керувати кліматом в автомобілі.

Автомобіль також отримав трьохспицеве кермо, дизайн якого натхненний оригінальною моделлю. В оздобленні салону використовується шкіра Nappa, яку Hyundai описує як «екологічно оброблену», а також антибактеріальна шкіра у певних точках торкання. Hyundai ще не розкрила технічних деталей Grandeur. У попередній моделі були як бензинові, так і дизельні двигуни, і цілком ймовірно, що новий Grandeur буде мати кілька силових агрегатів на вибір, включаючи плагін-гібрид.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Andriy86  

Сподіваюсь в салоні не буде огидного пластикового дерева, як в Palisade.

+1-12ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація