Hyundai представила стильний і доступний пікап Santa Cruz

Hyundai представила стильний і доступний пікап Santa Cruz

28 березня 2024
0

На автошоу в Нью-Йорку презентували новий Hyundai Santa Cruz. Компактний пікап пройшов оновлення услід за спорідненим кросовером Tucson і невдовзі надійде у продаж за ціною менш ніж $30 000. Його подробиці розкрили на офіційному сайті південнокорейського виробника.

Пікап Hyundai Santa Cruz упізнається за новою прямокутною решіткою радіатора, зміненими фарами й ліхтарями. Позашляхова версія XRT отримала масивніший пластиковий обвіс і нові 18-дюймові шини для бездоріжжя.

Салон Hyundai Santa Cruz зазнав серйозніших змін. Як і новий Hyundai Tucson, пікап отримав нове кермо та змінено передню панель із двома 12,3-дюймовими дисплеями. Зявилися і нові функції - доступ в салон зі смартфону, бездротові Apple CarPlay та Android Auto, контроль втоми водія та камери для «сліпих» зон.

Як і раніше, пікап Hyundai Santa Cruz пропонують із 2,5-літровими бензиновими двигунами - 194-сильним атмосферним і 281-сильним з турбонаддувом. Обидві версії обладнані 8-ступінчастим роботом із двома зчепленнями, а привід може бути переднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація