Hyundai Rotem хоче постачати перспективні колісні БМП в Україну

Hyundai Rotem хоче постачати перспективні колісні БМП в Україну

18 листопада 2023
0

Південнокорейська оборонна компанія Hyundai Rotem розглядає українську армію в якості перспективного користувача нових колісних бойових машин N-WAV. Про це стало відомо з презентації компанії, знімки якої опублікував Bartlomiej Kucharski у своєму Twitter.

В ході презентації представники корейського оборонного гіганта розповіли про плани створення на території Польщі заводу з виробництва нових бойових колісних машин N-WAV 8x8.

Очікується, що нове підприємство стане виробничим центром, що постачатиме бронетехніку іншим країнам східної Європи. Серед переспективних користувачів розглядаються українська армія, яка, очевидно, потребуватиме великих обсягів бронетехніки по завершенню війни.

Перспективними замовниками також вважаються польська армія, яка має потребу у 1500 одиницях для озброєння двох новостворенних дивізій, а також Болгарія, Словенія та Угорщина, котрі планують замінити радянський парк бронетехніки більш сучасними зразками.

Окрім виробництва нової техніки майбутній польський промисловий центр Hyundai у перспективі також має стати ремонтним хабом для зазначених вище країн.

Джерело: Мілітарний

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація