Hyundai Santa Cruz 2025 сфотографували під час тестів

Hyundai Santa Cruz 2025 сфотографували під час тестів

01 лютого 2024
0

Hyundai готує до продажу новий недорогий позашляховик із дуже практичним кузовом для господарських покупців. Новий корейський пікап вийде на ринок уже 2024 року. Отже, автомобіль майже повністю готовий. Машину показали у мережі.

Модернізований пікап Hyundai Santa Cruz 2025 року виїхав на дороги для тестових випробувань. Дизайн поки що приховують, адже кузов загорнутий у щільний кожух. Але певні зміни у зовнішності очевидні. Деталі повідомляє сайт Carscoops.

Дизайн виконають у стилі сучасного Hyundai Tucson з інтегрованими фарами та Santa Fe з його «квадратною» стилістикою. Задні ліхтарі виглядають строго завдяки геометричному малюнку.

Також на тестовому прототипі помітні колісні диски, які раніше не пропонувалися для цієї моделі. Отже, виробник запропонує покупцям нові варіанти.

Поки немає подробиць про салон Hyundai Santa Cruz 2025. Швидше за все, він отримає обладнання від кросовера Tucson, який нещодавно зазнав оновлення. Варто чекати на новий монітор мультимедійної системи та цифровий щиток приладів.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація