Hyundai Sonata оновиться та змінить імідж

Hyundai Sonata оновиться та змінить імідж

03 грудня 2022
0

У Південній Кореї вкотре помітили тестовий зразок оновленої Hyundai Sonata. Інсайдери запевняють, що нинішнє покоління стане для моделі останнім через невисокі продажі, тому під кінець її вирішили значно «освіжити» - глибокий рестайлінг і стане фінальним акордом у 40-річній історії Sonata.

Судячи з нової порції шпигунських знімків, автомобіль приміряє суворіший імідж. Корейські ЗМІ припускають, що деякі стилістичні прийоми для Sonata запозичать у статуснішого Grandeur, який нещодавно пережив зміну покоління.

Оновлена Sonata потрапляє до об'єктивів шпигунських камер з початку осені. Швидше за все, платформа та гамма двигунів залишаться колишніми, а головні зміни відбудуться у дизайні.

У моделі буде передня оптика, розташована в два рівні, причому не виключено, що зі смужкою, що світиться, у всю ширину кузова на зразок нового Grandeur, - таке запозичення може підвищити привабливість Sonata в очах покупців. Дотримуючись цієї логіки, у задніх ліхтарях можуть з'явитися модні за нинішніми мірками пікселі, як в електрокарів IONIQ. Зміниться і форма решітки радіатора.

Що ж до майбутньої відставки Sonata, то до неї є кілька передумов. По-перше, модель можуть принести в жертву електрифікації, тому що вже до 2035 весь модельний ряд Hyundai Motor повинен складатися з електромобілів. По-друге, нинішній стан справ Sonata на домашньому ринку залишає бажати кращого - модель менш затребувана, ніж KIA K5 і навіть дорожчий Grandeur.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація