Hyundai Sonata отримала нову базову версію

Hyundai Sonata отримала нову базову версію

27 серпня 2024
0

Оновлена Sonata надійшла у продаж на ринку США ще в грудні 2024 року. Автовиробник вирішив надати моделі нову базову версію для моделей 2025 модельного року.

Як повідомляє Autoevolution, Sonata у базовій комплектації SE 2025 модельного року доступна за ціною від 26 650 доларів. До списку стандартного оснащення седана входять 16-дюймові легкосплавні диски, система підтримки смуги руху, бездротове оновлення мультимедіа й чотири порти USB Type-C для зарядки гаджетів.

До нього також входять 12,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи з бездротовим Android Auto та дротовим підключенням Apple CarPlay. автоматичне керування світлом фар та дев'ять подушок безпеки. Автівка пропонується з 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном, що видає 191 кінську силу в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Додаткові системи безпеки включають систему підтримки у смузі руху, систему запобігання зіткненню із функцією виявлення пішоходів і велосипедистів, а також систему моніторингу «сліпих» зон із системою допомоги при поперечному русі ззаду.

Експерти зазначають, що таким чином Hyundai хоче захопити більшу частину ринку, адже у 2023 році було реалізовано всього 45 344 автівок, що нижче на 18% порівняно з 55 131 одиницею, проданих протягом 2022 року.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація