Hyundai та KIA відкликають 48 тисяч автомобілів через виробничі недоліки

Hyundai та KIA відкликають 48 тисяч автомобілів через виробничі недоліки

05 лютого 2023
0

Hyundai та KIA збираються відкликати 48 тисяч автомобілів трьох моделей через виробничі недоліки. Вони пов'язані з подушками безпеки та молдингами на даху. Про це повідомили на сайті Autoevolution.

Відкликання торкнеться кросоверів Hyundai Tucson і KIA Telluride, а також пікап Hyundai Santa Cruz. Усі вони призначені для американського ринку.

Hyundai Tucson і Santa Cruz виявили проблеми з молдингами на даху, які можуть від'єднатися. Виробник поклав провину на постачальника Keumgang, який надав затискачі для кріплення.

У звіті компанії сказано, що власники проблемних автомобілів можуть визначити молдинги даху, що відшаровуються, по шуму вітру в районі даху або видимому підйому/зміщенню молдингів. Всього відкликають 10 528 пікапів Santa Cruz, випущених у 2022 та 2023 роках, та 5576 кросоверів Tucson, зібраних у 2022 році.

Дилери та власники будуть проінформовані про це відкликання не пізніше за 1 квітня. Якщо цей недолік було виправлено за кошти власника авто, йому повинні відшкодувати всі витрати на ремонт.

Крім цього KIA хоче відкликати 31 943 кросовери Telluride, які випустили з 1 вересня 2022 року по 23 січня 2023 року. При виробництві цих автомобілів було допущено виробничу помилку, через яку бічні подушки безпеки другого ряду відключалися або розкривалися неправильно. Причина у пошкодженому джгуті дротів.

Як і у випадку з Hyundai Tucson та Santa Cruz, KIA звинуватила в інциденті постачальника джгутів дротів. За словами компанії, постачальник надав джгути дротів меншого розміру, ніж потрібно.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація