Hyundai відкликає Santa Fe через проблемне програмне забезпечення

Hyundai відкликає Santa Fe через проблемне програмне забезпечення

19 липня 2024
0

Hyundai Motor America встановила, що близько 12 349 кросоверів Santa Fe можуть відкотитись, коли АКПП переведена в режим «Parking» через програмний збій блоку керування трансмісії.

Як повідомляє Autoevolution, проблемні кросовери були зібрані в період з 23 квітня по 2 липня 2024 року. Повідомляється, що автовиробник отримав скарги від власників Santa Fe про ненавмисне переміщення транспортних засобів й вже встановив причину проблеми.

Експерти з безпеки Hyundai визначили, що програмне забезпечення блоку керування трансмісією було основною причиною випадкового вмикання зчеплення. Повідомляється, що проблема не спричинила жодного ДТП чи травм.

Проте, кросовери з проблемним програмним забезпеченням мали тенденцію відкочуватись навіть коли селектор КПП був увімкнений в режим паркування. Розробником коробки з подвійним зчепленням в Santa Fe є дочірня компанія Hyundai під назвою Transys Korea.

Автовиробник надав дилерам вказівку безкоштовно оновити вказаний модуль для постраждалих клієнтів, які мають бути проінформовані поштою до 9 вересня 2024 року.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація