Hyundai вперше показав на відео «хардкорний» кросовер Creta

Hyundai вперше показав на відео «хардкорний» кросовер Creta

06 серпня 2023
0

На офіційному індійському YouTube-каналі Hyundai опубліковано відео кросовера Creta у виконанні Adventure Edition, який адресований місцевим клієнтам. З відеоролика та фотографій у соціальних мережах можна зробити висновок: «хардкорна» Creta буде вирізнятися червоними гальмівними супортами, заводським антихромом, темним дахом, антрацитовими колісними дисками з спрямованим малюнком, а також декором. Старт продаж не за горами.

За попередніми даними адаптація до ґрунтових доріг зведеться до встановлення додаткових пластикових захисних деталей. Індійські журналісти не чекають нових агрегатів: ймовірно, пакет Adventure буде доступний як опція для звичайних кросоверів з будь-якою начинкою. За неофіційними даними, апгрейд запропонують і для Creta, і її трирядного аналога Alcazar.

У такому разі клієнти зможуть вибирати між п'яти-, шести- та семимісним салоном, а під капотом будуть 1,5-літрові «четвірки»: бензиновий атмосферний варіант (115 сил) поєднується з варіатором або «механікою», бензиновий турбований варіант (160 сил) ) - з «роботом» або «механікою», а турбодизель (116 сил) - з автоматом або «механікою». Привід у будь-якому випадку лише передній.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація