Hyundai вивів на тести дві електричні новинки

Hyundai вивів на тести дві електричні новинки

16 квітня 2024
0

У США на дорожніх тестах помітили дві новинки Hyundai. У закамуфльованих прототипах, помічених фотошпигунами, можна розгледіти IONIQ 5 XRT і IONIQ 9.

Обидва електромобілі мають дебютувати у другій половині цього року, а поки що їхні прототипи виїхали на випробування. Судячи з фотографій, сімейство IONIQ 5 поповниться версією XRT. Вона відрізняється чорними акцентами на кузові, колісними дисками з новим дизайном та масивними шинами. Можливо, ще підкоригують бампери.

Що стосується трирядного кросовера IONIQ 9, він є серійним продовженням Concept Seven. Модель втратила розсувні двері і їм на зміну прийшли традиційні, скляна частина на кормі теж менше і ще змінилися колісні диски. Очікується, що в довжину він досягатиме близько 5000 мм, а колісна база становитиме не менше 3000 мм.

Такі габарити забезпечать просторий та комфортний салон кросовера. Судячи з похилого даху і високої лінії скління місця для третього ряду пасажирів також буде достатньо і ніщо не «з'їдатиме» простір над головою. Очікується, що прем'єра IONIQ 5 XRT та IONIQ 9 відбудеться пізніше цього року. Automotive News повідомляє, що продаж трирядного позашляховика в США почнеться не раніше середини 2025 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація