Hyundai вивів на тести новий трирядний електрокросовер

Hyundai вивів на тести новий трирядний електрокросовер

16 липня 2024
0

На тести виїхав прототип нового електричного кросовера від Hyundai, де його і помітили фотошпигуни. Новинка є технічним аналогом KIA EV9 та пропонуватиметься під брендом Ioniq.

Тестові мули Ioniq 7 вже були помінені під час випробувань, і це чергові знімки новинки, яку планують презентувати до кінця цього року. Камуфляж на кузові моделі, як і раніше, досить щільний. Крізь нього можна розгледіти короткий капот, похилий дах й масивну задню стійку. Ще видно «піксельні» двопорівневі фари та вертикальні задні ліхтарі.

Інсайдери стверджують, що основою кросовера ляже платформа E-GMP, на якій побудований і KIA EV9. Ймовірно, Ioniq 7 отримає аналогічну співплатформній моделі моторну гаму. Спочатку новинку запропонують з одним електромотором потужністю 215 к.с., пізніше з'явиться двомоторна версія на 379 к.с. та її високопродуктивний варіант з віддачею 576 к.с.

Очікується, що кросовер проїжджатиме на одному заряді від 370 до 480 км залежно від версії. Його дебют має відбутися до кінця року, а на ринок Ioniq 7 вийде як модель 2025 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація