Ідеальний 37-річний Chevrolet Camaro виставили на продаж

Ідеальний 37-річний Chevrolet Camaro виставили на продаж

03 червня 2024
0

На сайті ebay виставили на продаж раритетний спорткар Chevrolet Camaro IROC-Z28. Автомобіль за свою історію проїхав лише 87 миль (близько 140 км) і виглядає практично недоторканим. На його сидіннях досі одягнені заводські поліетиленові чохли.

У лістингу вказано, що Chevy Camaro 1987 року випуску, пофарбований в яскраво-червоний колір, останні 37 років простояв у сухому опалюваному гаражі. Йому регулярно проводили техобслуговування, тому спорткар виглядає як новий та повністю на ходу. Немає нарікань і на його салон, який також має ідеальний вигляд.

Під капотом автомобіля встановлено 5,7-літровий бензиновий двигун V8. Його потужність не вказана, але в той період випускалися Camaro з віддачею двигуна від 190 до 215 к.с. залежно від конфігурації. Привід - задній. Зазначається, що власник придбав автомобіль за 21 244 долари, з яких 8 тисяч припало на додаткові опції (знімні скляні панелі даху та автоматичну коробку передач).

Маючи стан культового раритетного автомобіля, а також його комплектацію, власник виставив на нього цінник у 109 тисяч доларів. Безперечно, шестизначна сума для будь-якої машини - це великі гроші. А для автомобіля тієї епохи і зовсім надхмарна. Однак це унікальний шанс для її шанувальників отримати в руки ідеальний екземпляр, що рідкість в наш час.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація