Ineos Grenadier відправлять на сервіс через ризик загоряння

Ineos Grenadier відправлять на сервіс через ризик загоряння

29 грудня 2023
0

Ineos Grenadier 2024 року ще не встиг дістатися всіх своїх дилерів у Північній Америці, а вже оголошено перше відкликання. Причина - ризик займання допоміжних перемикачів для керування лебідкою та зовнішнім освітленням. Вартість позашляховика з мінімальним цінником понад 70 тисяч доларів вони збільшують на 1650 доларів.

Цю проблему компанія виявила у листопаді на одній моделі. Як виявилося, дріт реле блоку допоміжних перемикачів може застрягти під сполучною гайкою кабелю живлення під час складання. Потенційно це загрожує порушенням цілісності ізоляції і, як наслідок, коротким замиканням та займанням автомобіля.

За даними NHTSA, на сервіс відправлять 1% від усіх випущених на сьогодні Ineos Grenadier, тобто приблизно 706 автомобілів. Повідомлення про сервісну кампанію власники позашляховика почали отримувати за тиждень до Різдва.

Дилери Ineos перевірять клеми реле допоміжного перемикача, а потім «відремонтують або замінять пошкоджену ділянку дроту управління та закріплять проводку». В очікуванні своєї черги експерти радять власникам звертати увагу на найменше задимлення, що йде з вантажного відсіку.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація