Infiniti готує розкішний електричний седан

Infiniti готує розкішний електричний седан

28 жовтня 2023
0

Першим електромобілем від Infiniti стане седан, натхненний концептом Vision Qe, що був представлений в рамках Japan Mobility Show цього тижня. Може здатися дивним, що японський автовиробник починає свою електричну історію з седана, а не кросовера. Але за словами старшого операційного директора компанії, для цього є вагома причина.

Боб Велбі зазначив, що сегмент седанів залишається дуже важливим у Сполучених Штатах. Він також сказав, що серійна версія Infiniti Vision Qe Concept матиме ключову естетику дизайну, яка пов'язана з історією бренду.

«Для ринку США сегмент седанів все ще залишається дуже актуальним. Ми маємо багато історії, спадщини та надзвичайно пристрасних шанувальників, тому з такою пристрастю ми завжди отримуємо запити на такий виріб. Дизайн завжди був для нас чимось видатним», - зазначив Велбі.

Концепція Vision Qe служить не лише попереднім поглядом на майбутній електричний седан бренду, а й його новою мовою дизайну Artistry in Motion. Цей новий напрямок стилю особливо помітний у передній частині, де розмістились світлодіодні елементи, натхненні клавішами піаніно, тривимірна емблема із підсвічуванням і світлодіодні ліхтарі. На жаль, Infiniti поки не надала жодної інформації щодо електричної силової установки серійної моделі.

Джерело: Autogeek
Фото: Infiniti

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація