Infiniti готується до запуску нового покоління свого розкішного позашляховика QX80

Infiniti готується до запуску нового покоління свого розкішного позашляховика QX80

27 квітня 2023
1

Розкішний позашляховик Infiniti QX80 готується до зміни покоління. Презентувати новинку планують наприкінці поточного чи на початку наступного року. На конвеєр вона вирушить не раніше середини 2024-го.

Компанія зовсім недавно розпочала тестування прототипів майбутньої новинки. Спираючись на знімки, які злили в мережу фотошпигуни, та дані, отримані з неофіційних джерел, експерти видання Carscoops склали перший рендер моделі. На ньому позашляховик виглядає солідно і відрізняється від актуального QX80 збільшеними розмірами й більш мускулистим дизайном.

Позашляховик отримав велику решітку радіатора з сітчастим наповненням, вузькі світлодіодні ДХО і великі блоки основних фар, втоплені у бампер. Естетики QX80 додає хромоване оздоблення та висувні дверні ручки.

Очікується, що в оснащення салону включать нову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном і бездротовими Apple CarPlay і Android Auto. Ще слот для бездротової зарядки смартфона, фонове освітлення, розширений пакет систем допомоги водієві з безліччю напівавтономних помічників.

У рух третє покоління QX80 наводить 3,5-літровий бітурбований двигун V6, який доповнять 48-вольтовою м’якою гібридною системою. Передбачається, що потужність складе 400 к.с., і вона передаватиметься на всі чотири колеса через 9-ступінчасту автоматичну коробку передач. Пізніше до сімейства моделі додадуть повністю електричний варіант, який зможе проїжджати на одному заряді понад 500 км.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

No Mercy  

Єдине японське авто, яке в салоні хоч трохи нагадує преміум.

+1-6ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація