InfoCar.ua вітає Вас з Днем Незалежності!

InfoCar.ua вітає Вас з Днем Незалежності!

24 серпня 2018
17

Нам 27! Усім нам сьогодні виповнюється 27 років (й старшим, і молодшим). Тож із цим святом ми – редакція InfoCar.ua – хочемо вас привітати. Із Днем Незалежності України вас!

Хоча ми й пишемо/знімаємо про автомобілі, проте не збираємося обмежувати коло привітання лише тими, хто має власне відерце. Адже у нас є добре замаскована у бізнес-план мрія – щоби кожен з українців у той чи інший спосіб реалізував свою можливість отримати водійське посвідчення (тобто права, а разом із ними – й відповідні обов’язки) та сісти за кермо. Вам від того буде добре з відомих причин, нам – бо ми допоможемо зробити правильний вибір із автомобілем. Відповідно, вітати потрібно всіх. На перспективу. Цим ми і займаємося.

А що ж побажати? Ми бажаємо вам (та й нам самим) у ці 27 років бути дорослими. Бути відповідальними за те, що ми робимо. Бути готовими відповідати не тільки за так звані глобальні рішення, а ще й за свій повсякденний вибір. За НАШІ дороги, за НАШ автопром , за НАШ митний і податковий кодекси (й далі по списку). За все. У цей день – наш із вами день – ми бажаємо нам всім бути хорошими громадянами своєї держави й розуміти, що вибір залежить не від когось, а від нас.

Ми не починатимемо це речення із фрази «якщо», натомість напишемо «коли». Отож, коли буде саме так, даємо вам гарантію, що багато навколо зміниться. Українські автомагістралі? Масштабні заводи із виготовлення високотехнологічних деталей до автомобілів? Сотні тисяч проданих нових авто у рік на території цілісної, не роз’єднаної війною України? Хтось закине, що із таких слів пора починати політичну кар’єру, ми ж просто скажемо, що віримо у добре майбутнє нашої держави і наше майбутнє – її 27-річних дітей і дорослих.

Хай рух по дорогах проходить без пригод. Хай автомобілі служать вам максимально довго, а затрати на їхнє обслуговування будуть мінімальними. Хай ключі від омріяного відерця колись таки опиняться у ваших руках. Хай у вас все буде гаразд.

Дякуємо, що ви є, дякуємо, що ви з нами. Вітаємо вас!

Автор:   Джерело: InfoCar.ua

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Димитриус  

Дякую,Вас теж зі святом!!!

+7ВІДПОВІСТИ  
smites  

Слава Україні!!! Хлопці далі знімайте, радуйте нас. Більше автомобілів, тестів і миру над нашою Україною. Будем радіти а вороги хай плачуть.

+11-2ВІДПОВІСТИ  
Maximiliano7  

smites, лучше мир во всем Мире, а врагов, чтоб не было ни у кого.

+6-4ВІДПОВІСТИ  
smites  

Maximiliano7, повір такі як Карлики в кремлі були, є і ще будуть. Нажаль.

+7-7ВІДПОВІСТИ  
Shep  

Дякую!! I Вас також!

+5-1ВІДПОВІСТИ  
Yuri Hlieviy  

Зі святом всіх!

+6-2ВІДПОВІСТИ  
Docent_1982  

Дякуємо, вітаємо і Вас!

+4-1ВІДПОВІСТИ  
__Евгений__  

Дякую Iнфокар!Вас також зi святом!Всього найкращого!

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Viktor Golub  

Дякуємо команді Infocar за привітання!
Зі святом відновлення незалежності України усіх нас!

+7-1ВІДПОВІСТИ  
mi4mon  

"І прийде час, коли один скаже "Слава Україні! ", а мільйони відповідатимуть "Героям слава!" Сьогодні на параді так і було!!!

+10-1ВІДПОВІСТИ  
yakum  

ВІТАЮ ВСІХ УКРАЇНЦІВ ЗІ СВЯТОМ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!

+7-3ВІДПОВІСТИ  
Enzor  

Дякую! Натхнення всій вашій команді у досягненні поставлених цілей!

+4ВІДПОВІСТИ  
brz  

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

+4-3ВІДПОВІСТИ  
Michael383  

Отдельное спасибо за грамматически правильное написание.

ВІДПОВІСТИ  
Kivov  

Дякую, Вас також зі святом!

Продовжуйте писати та почніть знімати українською!!!

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація