Інноваційний центр електромобілів Ford випускатиме потужні пікапи з ДВЗ

Інноваційний центр електромобілів Ford випускатиме потужні пікапи з ДВЗ

19 липня 2024
1

Канадський інноваційний центр з випуску електромобілів Ford перейде на випуск комерційних пікапів Super Duty х ДВЗ. Виробництво планують розпочати в 2026 році. Зазначається, що завод зможе виготовляти до 100 000 машин щорічно.

Спочатку планувалося, що завод вироблятиме широку лінійку електромобілів, але вирішила перепрофілювати підприємство, дивлячись на темпи продажів електромобілів у світі.

Минулого року Ford оголосив про плани перетворити Oakville Assembly на «канадський центр виробництва електромобілів». Виробництво електромобілів наступного покоління повинно було розпочатись у 2025 році. Але тепер повідомляється, що Ford буде виготовляти пікапи F-Series Super Duty.

У Ford заявили, що цей крок забезпечить приблизно 1800 робочих місць і дозволить їм збільшити «виробництво одного з найпопулярніших і найприбутковіших автомобілів компанії».

Генеральний директор Ford Джим Фарлі сказав, що навіть з заводами у США компанія не може задовольнити попит на пікапи Super Duty. Відомо, що Ford інвестує приблизно 3 мільярди доларів у завод, щоб виробляти там пікапи Super Duty. Компанія також додасть приблизно 150 робочих місць у Windsor Engine Complex, щоб впоратися зі збільшенням виробництва пікапів та вантажівок.

Тим не менш, компанія заявила, що вона залишаються «відданою розвитку зростаючого та прибуткового бізнесу електромобілів».

Джерело: Autogeek
Фото: Ford

Обговорення новини

egort  

інноваційно

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація