Іржавий 40-річний Mercedes перетворили на просторий позашляховий автодім

Іржавий 40-річний Mercedes перетворили на просторий позашляховий автодім

09 березня 2024
0

Стара вантажівка Mercedes-Benz LA 1113 B 1983 року почала нове життя. Її переробили на позашляховий дім на колесах. Про неї розповіли в відео на Youtube-каналі Tiny House Giant Journey.

Сенді і Карстен із Німеччини давно захоплювалися кемпінгом, а тому вирішили створити автодім. Їм трапилася списана іржава вантажівка Mercedes, яку вони і взялися переробити.

На тюнінг Mercedes пішло два роки і 100 000 євро. Дім на колесах обладнали величезним житловим модулем, розрахованим на 5 осіб. Усередині встановлені двоспальне ліжко та розкладний кутовий деван, який складається і перетворюється на кухонний куточок.

Сама кухня доповнена холодильником, плиткою, кавоваркою, духовкою та раковиною. Є і досить просторий санвузол із душем. У кабіні Mercedes встановили сучасні зручні крісла.

Автодім Mercedes обладнали 379-літровою цистерною для води та 189-літровим баком для відходів. Установлені додаткові акумулятори та сонячні панелі на даху. Ззаду є багажник для велосипедів та туристичного спорядження.

Mercedes LA 1113 B отримав новий 5,7-літровий дизель, з яким вантажівка розганяється до 88 км/год та споживає 18,8 л/100 км. 303-літрового баку вистачає на 1045 км пробігу. Вантажівка має повний привід та оснащена потужною лебідкою.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація