Італійці вдосконалили гібридний Jeep Wrangler 4XE

Італійці вдосконалили гібридний Jeep Wrangler 4XE

29 червня 2023
0

Італійська компанія Militem, що займається доопрацюванням автомобілів Jeep та Ram, представила розкішну версію Jeep Wrangler 4XE. Проект Militem Ferox-E об'єднав у собі американські традиції повнопривідних автомобілів та італійську майстерність.

Візуально Ferox-E відрізняється від стандартного Wrangler 4XE іншою передньою панеллю, матовим оздобленням решітки радіатора, модифікованими бамперами та глянсово-чорним акцентами. Їздить модернізований позашляховик на 20,0-дюймових колісних дисках, а за до плату доступний 51-міліметровий ліфт-комлект. Спортивна версія без ліфт-киту оснащена 22,0-дюмовими дисками із масивними шинами 305/45.

Також у Ferox-E повністю перероблена підвіска, нові регульовані амортизатори, торсіон та регульовані демпфери. При цьому під капотом нічого нового. Jeep Wrangler 4XE 2024 року укомплектований 2,0-літровим чотирьохциліндровим бензновими мотором, двома електродвигунами та 8-діапазонною автоматичною коробкою передач. Загальна потужність силової установки - 375 к.с. Запас хода на електротязі - 50 км.

У салоні Ferox-E переважає шкіра. Нею перешиті передня панель, важіль перемикання коробки та рульове колесо. Дверні панелі та багажне відділення оздоблені вуглецевими волокном.

У Європі цінник також Ferox-E стартує від 101 000 доларів (без податків). Європейцям виробник надає гарантію 36 місяців чи 100 000 км пробігу.

Наразі у Militem є два виставкові зали в Італії та по одному у Німеччині та Монако. Найближчим часом компанія планує розширити свою присутність на світовому ринку.

Джерело: Autogeek
Фото: Militem

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація