IVECO Bus повернеться до виробництва автобусів на історичній батьківщині

IVECO Bus повернеться до виробництва автобусів на історичній батьківщині

24 червня 2022
0

У проєкті відродження автобусного виробництва IVECO Bus в Італії задіяні заводи в Турині і Фоджі, що спеціалізуються наразі на виробництві промислових двигунів внутрішнього згоряння. Так, на історичній батьківщині планується налагодити виробництво екологічно чистих машин з акумуляторними і водневими електричними двигунами. Проєкт внесе вклад в енергетичний та екологічний процес переходу громадського транспорту в Італії і матиме позитивний вплив на розвиток ланцюжка поставок. Для цього компанія планує навчати нинішніх співробітників і наймати нових.

Зокрема, на заводах в П'ємонті буде посилена інженерна і виробнича діяльність з виробництва електричних акумуляторів, а в Фоджі з'являться нові лінії для остаточного складання високотехнологічних автобусів з нульовим рівнем викидів (акумуляторних і на водневих паливних елементах) і з низьким рівнем викидів (моделей на метані/біометані і дизелі/біодизелі останнього покоління).

На першому етапі складання нових автобусів буде налагоджено на інших заводах групи, які вже займаються виробництвом моделей Iveco Bus. Потім складальний процес продовжиться в Фоджі завдяки альтернативним силовим установкам, виробленим в Турині. Проєкт з налагодження виробництва IVECO Bus перебуває на стадії узгодження і може бути запущений вже в 2022 році з метою налагодження складання перших автобусів навесні 2023 року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація