Jeep Avenger відтепер доступний і в бензиновому виконанні

Jeep Avenger відтепер доступний і в бензиновому виконанні

12 липня 2023
1

Модельний ряд Jeep Avenger 2023 розширено. До електромобіля приєдналася бензинова версія. Вона вже продається в низці європейських країн за ціною від 27 000 євро. Про це повідомляється на офіційному сайті Jeep.

Міський кросовер Jeep Avenger у бензиновому варіанті оснащений 1,2-літровим трициліндровим турбомотором потужністю 100 к.с. і 6-ступінчастою механічною КПП. У змішаному циклі він витрачає лише 5,6 л/100 км. Модель доступна виключно з переднім приводом. Від електричного побратима вона відрізняється візуально тільки наявністю вихлопної труби.

Саме в такій версії новий Jeep Avenger має з'явитися в Україні. Раніше його дебют у нашій країні анонсували в представництві концерну Stellantis.

Як бензинові, так і електричні кросовери Jeep Avenger випускають на підприємстві в польському місті Тихи. До речі, там же незабаром почнуть збирати і новий Fiat 600, побудований на тій самій платформі.

Нагадаємо, що новий Jeep Avenger спочатку презентували саме в електричному виконанні. Перший електромобіль Jeep оснастили 156-сильним мотором і батареєю на 54 кВт.год, а його запас ходу становить 400 км. Така версія моделі коштує 39 000 євро.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Бензиновий від 27 тисяч євро, електричний точно такий же від 39 тисяч євро. Скільки буде відбиватися майже третина ціни, і скільки можна купити бензину на 12 тисяч євро? При тому, що бензиновий споживає всього 5,6 л на 100 км. І не треба витрачати частина зарядку і тошнити по трасі.

+1-4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація