Jeep Gladiator обзавівся лімітованою спецверсією

Jeep Gladiator обзавівся лімітованою спецверсією

07 червня 2024
0

Компанія Mopar, яка спеціалізується на доопрацюванні автомобілів Chrysler Group, презентувала новий проєкт на базі Jeep Gladiator Rubicon.

Доопрацьований пікап отримав назву Mopar'24 Gladiator і буде випущений тиражем у 250 екземплярів за ціною 71 тисячу доларів кожен.

Відмінною рисою спецверсії є вставки на кузові з топографічною графікою. Вони присутні на капоті, задніх та бічних дверях. До цих вставок додаються червоні акценти та логотипи Jeep Performance Parts.

Також на автомобіль встановили трисекційний жорсткий дах у колір кузова, іншу кришку багажника, захист на решітку радіатора і масивніші бампери. Ще є спеціальний значок Mopar на задніх дверях. Mopar'24 Gladiator їздить на 17-дюймових колесах, взутих у всюдихідні шини Falken.

Салон пікапа оздоблений двоколірною шкірою Katzkin з тисненими логотипами Mopar і червоною контрастною прострочкою. Є чорні накладки на пороги, всепогодні килимки, поручні і значок серійного номера на центральній консолі.

Під капотом встановлений 3,6-літровий двигун Pentastar V-6 потужністю 285 к.с. і 260 Нм крутного моменту. Спеціальне видання є ексклюзивним для США і скоро з'явиться у дилерів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація