Jeep Gladiator оновили та позбавили «механіки»

Jeep Gladiator оновили та позбавили «механіки»

19 вересня 2024
0

Американська компанія Jeep провела оновлення свого пікапа Gladiator. Модель позбулася механічної трансмісії, отримала розширений пакет базового та опціонного обладнання і нові цінники.

З нинішньої осені Jeep Gladiator пропонуватиметься виключно з 8-ступінчастим «автоматом». Таким чином, тільки Toyota Tacoma буде доступна на ринку США з «механікою». Також у новому модельному році Gladiator отримає в базовій комплектації електроприводи стекол і блокування дверних замків.

У палітрі кольорів з'явилися два нових відтінки - синій Fathom Blue і оливковий '41. Останній створений на честь військової історії Jeep.

До списку стандартного оснащення увійшли шторки безпеки для першого і другого ряду сидінь, адаптивний круїз-контроль (з версії Sport S і вище), інфо-розважальна система Uconnect 5 з 12,3-дюймовим сенсорним екраном і бездротовим підключенням Apple CarPlay і Android Auto.

У списку опцій з'явилася система активної вентиляції, яка дає змогу клієнтам охолодити салон дистанційно, через додаток Jeep Connect.

Ще одна важлива новина - анонс плагін-гібрида Gladiator 4xe, що поповнить сімейство електрифікованих автомобілів Jeep, пропонованих на американському ринку.

Очікується, що гібридний пікап буде оснащений турбованим 2-літровим чотирициліндровим ДВЗ, електромотором і літій-іонним акумулятором на 17,3 кВт-год. Сумарна потужність гібридного силового агрегату становитиме 280 кВт/380 к.с., а крутний момент сягатиме 637 Нм. На електротязі автомобіль зможе долати близько 35 км.

Ціна на оновлений Jeep Gladiator стартуватиме з $38100 за версію Sport 4x4 з 3,6-літровим 285-сильним мотором Pentastar V6.

Джерело: Авто Центр
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація