Jeep представив прощальну версію позашляховика Gladiator

Jeep представив прощальну версію позашляховика Gladiator

08 вересня 2023
0

Перш ніж европейський Jeep Gladiator буде знято з виробництва в останньому кварталі 2023, автовиробник випустить прощальну версію FarOut Final Edition.

На відміну від американської моделі, заснованої на версії Gladiator Rubicon, однойменна європейська модель заснована на комплектації Overland.

Зовнішні відмінності обмежуються чорним глянсовим оздобленням 18-дюймових алюмінієвих коліс із гранітним кристалом, трубчастими бічними підніжками від Mopar, парою чорних наклейок на крилах та металевою табличкою FarOut Edition на задніх дверях. Як і в комплектації Overland, пікап оснащено світлодіодними фарами, трисекційним жорстким дахом, пофарбованим у колір кузова, та захисною обшивкою Spray-In Bedliner.

Салон оздоблений шкірою McKinley преміум-класу, сидіння оснащені підігрівом, автомобіль комплектується аудіосистемою Alpine з 9 динаміками та широким спектром систем ADAS. Також зазначаються такі речі, як замикаємий задній відсік для зберігання речей під сидінням, камера для бездоріжжя, складна кришка багажника, додатковий м'який верх і комбінація інвертора 400 Вт і розетки змінного струму 230 В.

Під капотом знаходиться 3,0-літровий дизельний двигун V6 потужністю 260 к.с. з крутним моментом 600 Нм. Потужність передається на всі чотири колеса через 8-ступеневу автоматичну коробку передач TorqueFlite та систему Jeep 4x4 Selec-Trac з двоступеневою роздатковою коробкою та знижувальним передаточним числом.

Jeep Gladiator FarOut Final Edition вже доступний для замовлення за ціною від 77500 євро в Німеччині.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація