Jeep продав 5 000 000 автомобілів Wrangler

Jeep продав 5 000 000 автомобілів Wrangler

08 вересня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд Jeep оголосив про продаж п'ятимільйонного Jeep Wrangler, який був куплений клієнтом у Камдені, штат Нью-Джерсі. Власник у подарунок отримає запчастини Jeep Performance Parts (JPP) від Mopar на суму 5 000 доларів США та довічні переваги обслуговування клієнтів Jeep Wave, які включають планове технічне обслуговування та доступ до ексклюзивних заходів Jeep.

«Jeep Wrangler є спадкоємцем легендарного Willys - автомобіля, який започаткував дух Бренду; З моменту появи в 1987 році він став опорою в світі позашляховиків, і ми дуже пишаємося святкуванням продажу п'ятимільйонного Jeep Wrangler», – сказав Ерік Лафорж, керівник бренду Jeep в Європі.

Новий Jeep Wrangler є 100% спадкоємцем історії Бренду та його багаторічних розробок. Жодна вершина не є надто високою, щоб її досягти, і жоден горизонт не є надто складним, щоб його подолати. Це завжди визначало Jeep Wrangler, як модель, яка буквально здатна подолати будь-які перешкоди завдяки еталонним технологічним функціям. І це справжня сила Бренду, який може похвалитися 80-річними досягненнями, ідеями та інноваціями. У 1941 році легендарний Willys MA/MB, перший автомобіль Jeep, приніс у світ концепцію приводу 4x4 та ідею про те, що будь-яку місцевість можна подолати за допомогою правильного автомобіля.

Чотири покоління легендарного позашляховика

Перший цивільний Jeep Wrangler з індексом моделі YJ став на конвеєр 37 років тому на заводі American Motors Corporation, а його прем’єра відбулася на Женевському автосалоні. Нова модель багато в чому успадкувала сімейні риси свого славного предка, подарувала звичайним людям надзвичайні позашляхові можливості. Дане покоління продавалося аж до 1995 року та було випущено 630 000 одиниць.

За ним послідували нові покоління зі своїми індексами: TJ у 1996 році, JK у 2006 році та JL у 2017 році. З кожним новим поколінням бренд Jeep дарував своїм шанувальникам все більше нових технологій, ще більш потужні та витривалі двигуни, ще більше всюдихідності культового Wrangler. Але також кожне нове покоління базувалося на легендарній історії, поєднуючи неперевершені позашляхові можливості та знаковий дизайн Jeep. Wrangler взяв на себе його спадщину і з моменту свого народження супроводжував історію Бренду, втілюючи та розвиваючи його цінності - перш за все, свободу.

Легендарна історія тепер знаходить своє продовження та продовжує свій розвиток. Це стосується і українського ринку, адже цьогоріч для бренду Jeep розпочався новий етап в Україні – новий імпортер, нова дилерська мережа, новий модельний ряд. І звичайно уже зовсім скоро поціновувачі бренду в Україні зможуть познайомитися з Jeep Wrangler особисто, аби стати частиною великої сім'ї Jeep.

Дізнавайтесь більше подробиць про Jeep на офіційному сайті бренду в Україні.

Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація