Jeep та фанати бренду відзначають 70-річчя підкорення легендарного пригодницького шляху Rubicon Trail

Jeep та фанати бренду відзначають 70-річчя підкорення легендарного пригодницького шляху Rubicon Trail

31 серпня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Цього літа Бренд Jeep святкує 70-річний ювілей знаменитого Jeep Jamboree - 70 років екстремальних пригод на бездоріжжі. Починаючи з 1953 року культова позашляхова траса Rubicon Trail, відома як один із найбільш складних маршрутів у світі, стала ще одним символом та способом життя для власників автомобілів Jeep 4x4 та сформувала навколо себе справжню спільноту фанатів.

Цього літа 450 ентузіастів Jeep, а також їхні родини та друзі, які приїхали загалом на 125 автомобілях Jeep Wrangler і Jeep Gladiator, відсвяткували 70-річний ювілей траси Rubicon Trail окремою спеціальною подією. Звісно, захід включав в себе й подолання бездоріжжя, аби в чергове переконатись - автомобілі Jeep можуть впоратися з неможливим. Будьте активні, сміливо рушайте за звичні межі звичних доріг - і впевнено повертайтесь додому!

Джим Моррісон (Jim Morrison), старший віце-президент і голова бренду Jeep у Північній Америці, відзначив: «Протягом понад 80 років існує спільнота бренду Jeep та протягом 70 років ця спільнота вважає трасу Rubicon Trail одним з найскладніших позашляхових маршрутів у світі. Складність подолання у поєднанні з красою природи зробили трасу Rubicon Trail культовою для кожного власника автомобілю Jeep. Подолання цієї легендарної траси є справжнім доказом того, що автомобілі Jeep можуть їхати куди завгодно та робити що завгодно.».

Траса Rubicon Trail розташована на півночі Каліфорнії, біля озера Тахо в горах Сьєрра-Невада. Цей всесвітньо відомий майданчик для справжніх позашляховиків пропонує близько 35 км найскладнішого бездоріжжя на планеті. Святковий захід Jeep Jamboree передбачає подолання близько 28 км найскладнішої місцевості визначених маршрутів. Висота на трасі Rubicon Trail змінюється від 1646 метрів до понад 2134 метрів. Сьогодні Rubicon Trail визнаний як головний легендарний маршрут для позашляховиків у Сполучених Штатах Америки.

Пірс Умлауф (Pearse Umlauf), президент і генеральний директор заходу Jeep Jamboree, розповів: «Справжній позашляховий відпочинок народився у далекому 1953 році, коли Марк Сміт організував перший захід Jeep Jamboree з 55 автомобілями Willys та здійснив подорож через гори Сьєрра-Невада маршрутом Rubicon Trail. Вже наступного року компанія Willys Motors, виробник автомобілів Jeep на той час, активно долучилася до цієї пригоди. Отже, з тієї пори Jeep Jamboree є традицією для справжніх шанувальників позашляховиків Jeep - і все це продовжує розвиватися сьогодні. Нещодавно ми спостерігали величезний сплеск зацікавленості та величезний попит з боку людей, які хочуть випробувати свої автомобілі Jeep на свободі у реальних природних умовах просто неба».

Інженери бренду Jeep вже давно використовують трасу Rubicon Trail для розробки та тестування своїх найкращих позашляховиків, включаючи Jeep Wrangler. Прикрашений легендарною назвою Rubicon Trail, автомобіль Jeep Wrangler Rubicon захопив автомобільну галузь влітку 2002 року. Культова версія Rubicon, натхненна мріями ентузіастів, стала доступною для замовлення з заводу - маючи усі необхідні доопрацювання для бездоріжжя та, звісно, заводську гарантію. Перше втілення такого автомобіля пропонувало нечувані на той час опції, що були недоступними на жодному іншому серійному позашляховику Jeep: мости Dana 44, надміцні передні та задні гаки, поперечний стабілізатор з можливістю відключення, великі 31-дюймові шини для бездоріжжя, розширювачі колісних арок - все для того, щоб по-справжньому підняти позашляхові пригоди на новий рівень.

Сьогодні автомобіль Jeep Wrangler Rubicon продовжує залишатися найкращим доказом концепції Бренду Jeep. А уроки, отримані на знакових позашляхових локаціях на кшталт траси Rubicon Trail та відгуки фанатів Jeep, продовжують просувати Бренд Jeep вперед - до нових звершень, досягнень, перемог. Наприклад, цього року Бренд Jeep запустив спеціальні версії Jeep Wrangler Rubicon, що були присвячені 20-річному ювілею легенди-позашляховика.

Незвідані стежки Бренд Jeep відкриває і в Україні, адже цього року розпочав нову сторінку власної історії в нашій країні. Так, фанати бренду уже зараз можуть познайомитися з оновленою лінійкою позашляховиків Jeep на офіційному сайті бренду в Україні. Уже зовсім скоро будуть оголошені ціни на новинки та розпочанеться продаж автомобілів в нових концептуальних салонах.

Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація